Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek.
Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.
BALENÍ 400 g banánové mouky na přípravu sladkého a slaného pečiva a SCD výživu.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné opečenými brambory.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, ochucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají polévce lesní houby.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.