Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Během pomalého vaření se sójové boby, kořenová zelenina, rajčata a koření promění v lahodný pokrm, který vás zasytí.
Sladká kaše z pohanky s meruňkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá zdravá snídaně nebo svačina plná chuti.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.