CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



100% hovězí kolagen 500 g

0x
D
N
I
Z
B
S
R
 
Kód zboží:55021501
Výrobce:Woldohealth - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:845 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

100% hovězí kolagen 500 g

Woldohealth Kolagen je vysoce kvalitní hydrolyzovaný 100% čistý protein bez přísad, který je velmi rychlé vstřebatelný. Navíc je bez cukru, laktózy, lepku a GMO.

Kolagen je vláknitý protein, který je důležitý pro různé tkáně.
Protein přispívá ke zvýšení a udržování svalové hmoty i k udržení normálních kostí.

Kolagen produkovaný tělem se nachází hlavně v pojivové tkáni, mezi epidermis a podkoží. Tato vrstva je zodpovědná za pružnost a pevnost pokožky a ovlivňuje "mladistvý vzhled". Pojivová tkáň pokožky je v průběhu celého dne v konstantním procesu, který je ovlivňován také dietou. Přirozeným procesem stárnutí dochází k zpomalení výroby, tj. k tvorbě kolagenu, čímž se předchází proces degradace.

Má velmi nízkou molekulovou hmotnost ve srovnání s jinými aditivy bílkovin. Takový proces zpracování umožňuje našemu tělu mnohem lepší a rychlejší využití pro kosti a klouby.

Neutrální chuť v kombinaci s dobrou rozpustností ve všech tekutinách, dokáže dokonale zapracovat kolagen do programu s nízkým obsahem karbidu, paleo nebo diet.
Je také vhodný pro výživové formy jako Atkins, Caveman atd. Můžete jej použít například ve smoothies, polévce, proteinových nápojích, jídlech a koktejlů.

Obsahuje až 90% bílkovin, které podporují růst a udržení kvalitní svalové hmoty. Kromě toho může kolagen přispívat k posilování pojivové tkáně, kostí a kloubů.

Prášek kolagenového hydrolyzátu se získává výlučně z peptidů podle nejvyšší kvality podle HACCP a GMP a je balen v Německu. Konstantní kontroly zajišťují konzistentně vysokou kvalitu zákazníkům. Vysoce kvalitní balení s dobře těsnícím uzávěrem chrání produkt před sluncem.
Složení:
100% hovězí kolagen.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1502 kJ
Sůl0.3 g
Bílkoviny - proteiny93 g
Energetická hodnota359 kCal
Dávkování:
Smíchejte 10-20 g kolagenového prášku s další tekutinou 1x denně. Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25°C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním světlem. Doplněk stravy, nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Minimální trvanlivost do data uvedeném na etiketě.

Měrná cena: 169 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen 1 kg dóza

Hovězí kolagen bioaktivní kolagenní peptidy 300 g

Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen 1kg doza

Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen 1kg sáček




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna