CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Essential Glutamine 500 g

0x
B
S
R
Z
I
 
Kód zboží:83204311
Výrobce:USN - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:531 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Essential Glutamine 500 g

Glutamin hraje důležitou roli při metabolismu bílkovin a pomáhá předcházet svalovému vyčerpání. Glutamin je aminokyselina, která je stavebním kamenem bílkovin. Essential Glutamine je vhodný produkt při tréninku, zotavení svalů i růstu jejich svalů.
Složení:
L-Glutamin
Aminokyseliny v jedné dávce
L-Glutamin2500 mg
Dávkování:
Užívejte 1 čajovou lžičku 2-5x denně se sklenicí vody. Užívejte jednu dávku před tréninkem a další po tréninku. Pro nejlepší účinky užívejte poslední porci před spaním. Upozornění: Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku (5 čajových lžiček). Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Dodržujte pitný režim minimálně 2l vody. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal. Upozornění pro alergiky: Neobsahuje běžné alergeny. Může obsahovat stopy soji, mléka, vajec, ořechů, arašídy a korýšů.

Měrná cena: 106 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Glutamine natural 100% fermented 500g

Glutamine 300 g

100% Pure L-Glutamin 350 g

Glutamine + BCAA powder 1000 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna