- 6 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 6 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 6 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 5 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 6 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 5 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 8 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 10 %
Rozhodli jsme se spojit to, co máte nejradši. Křupavé, na sucho pražené arašídy z Argentiny, obalené v čokoládě Slaný karamel. Ideální společník na dlouhé zimní večery.
- 5 %
Pekanové ořechy jsou tvarem podobné vlašským ořechům, avšak jejich chuť je sladší a jemnější, mají vysoký obsah tuků až 70%.
- 5 %
Naše Kešú ořechy jsou křupavé, lehké, a hlavně velmi chutné. Pražíme je horkým vzduchem, proto si uchovají všechny vitamíny a minerály, které jsou tělu tak prospěšné.
- 5 %
Naše Arašídy jsou výjimečné svou nasládlou chutí. Pražíme je na sucho bez použití olejů, proto jsou lehčí, nadýchanější, a hlavně zdravější než "normální" arašídy z obchodů.
- 10 %
Rozhodli jsme se spojit to, co máte nejradši. Křupavé, na sucho pražené arašídy z Argentiny, obalené v čokoládě Slaný karamel. Ideální společník na dlouhé zimní večery.
- 5 %
Naše mandle si u zákazníku získali renomé díky jejich čerstvosti a nepřekonatelné lehké chuti. Každý kdo ochutnal naše mandle prohlásil, že lepší mandle ještě nejedl
- 6 %
Naše Kešú ořechy jsou křupavé, lehké, a hlavně velmi chutné. Pražíme je horkým vzduchem, proto si uchovají všechny vitamíny a minerály, které jsou tělu tak prospěšné.
- 5 %
Lískové oříšky mají vysoký obsah tuků ( až 60% ), jediná hrst oříšků nám často dodá více prospěšných látek, než porce běžného jídla.
- 6 %
Naše mandle si u zákazníku získali renomé díky jejich čerstvosti a nepřekonatelné lehké chuti. Každý kdo ochutnal naše mandle prohlásil, že lepší mandle ještě nejedl
- 5 %
Pekanové ořechy jsou tvarem podobné vlašským ořechům, avšak jejich chuť je sladší a jemnější, mají vysoký obsah tuků až 70%.
- 6 %
Lískové oříšky mají vysoký obsah tuků ( až 60% ), jediná hrst oříšků nám často dodá více prospěšných látek, než porce běžného jídla.
- 9 %
Naše Arašídy jsou výjimečné svou nasládlou chutí. Pražíme je na sucho bez použití olejů, proto jsou lehčí, nadýchanější, a hlavně zdravější než "normální" arašídy z obchodů.
- 5 %
Burákové máslo je chutným a skvělým zdrojem proteinů (bílkovin), což je důležité z hlediska regenerace těla. Zároveň dostatečný přísun bílkovin urychluje obnovu svalů po náročném tréninku